top of page
DALL·E 2024-02-18 15.52.15 - Create a hyperrealistic image with the grey sand prominently
Joost Grijsen Grey Sand Marketing seo sea specialist

Joost Grijsen

Freelance senior marketeer

E-mail:

Woont in:

Amsterdam 

Komt uit:

Winterswijk, Achterhoek 

Hobby's en interesses:

Group 1410084129 (1).png

Over mij

Ik ben opgegroeid in Winterswijk, in de achterhoek. De nuchtere mentaliteit die daar heerst heb ik meegenomen naar de randstad, waar ik nu woon in Amsterdam. Daar woon ik samen met mijn vriendin Hayley en hondje Ziggy 🐶.

Ik ben hier naartoe verhuisd voor mijn masteropleiding in marketing. Daarvoor heb ik in Arnhem Commerciële Economie gestudeerd.

Ik hou er enorm van om andere mensen en ondernemingen te helpen en adviseren. Daarom ben ik Grey Sand Marketing begonnen: om anderen te helpen met online groei en zichtbaarheid. Daar krijg ik energie van! ⚡

Mijn werkervaring

2024 - Heden

Growth Marketing Manager
Imagine5

imagine5-emailsignature-logo.jpg

2021 - 2024

Performance Marketeer 
Energiebespaarders

MAIN (1) 10.png

2019 - 2021

logo-vriendenloterij.png

Online Marketeer 
VriendenLoterij

Per maart 2024 ben ik gestart als Growth Marketing Manager bij Imagine5, waar ik verantwoordelijk ben voor de online groeistrategie en de uitvoer daarvan.

Ik heb bij Energiebespaarders eigelijk gewerkt als een soort duizendpoot. Het is een scale-up die woningeigenaren helpt met verduurzaming.

 

Ik hield me met veel zaken bezig. Zoals SEO, SEA, Social Media advertising, e-mailmarketing. Maar ook content creatie en het plaatsen daarvan.  Ik zette partnerships op met leadpartijen en beheerde deze. Tot slot hielp ik met conversie optimalisatie en user experience verbeteringen.

Ik begon voordat ik als marketeer weerkte, met een bijbaan bij de Goede Doelen loterij. Na een vervolgstap als campagne coördinator ging ik als online marketeer aan de slag bij VriendenLoterij, waar ik werkte met grote budgetten. Ik deed eerst een traineeship SEO & SEA. 

bottom of page