top of page
  • Foto van schrijverJoost Grijsen

SEA specialist | Freelance SEA specialist nodig?

Mijn naam is Joost Grijsen, ik ben o.a. freelance SEA specialist. Ik heb meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van zoekmachine marketing. Zowel SEO als SEA. 


Mijn werkervaring als freelance SEA specialist:

  • Ik heb 2 jaar als SEA/SEO specialist gewerkt bij VriendenLoterij: verantwoordelijk voor de gehele zoekmachinestrategie en beheer van de Google Ads account, waar ik werkte met grote budgetten. 

  • Ik heb 2,5 jaar bij Energiebespaarders gewerkt als Performance Marketeer, waar ik verantwoordelijk was voor alle marketingkanalen zoals SEA, SEO, e-mailmarketing en veel betrokken bij CRO, propositieverbeteringen en het beheer van het CMS systeem.

  • Momenteel ben ik per 1 maart 2024 actief als growth marketeer bij Imagine5, part-time. Daarnaast help ik met veel passie en plezier ondernemers en bedrijven met online groei.


Mijn werk als SEA specialist


Ik merkte dat ik het altijd heel leuk vond om nieuwe groeikansen te identificeren en daar anderen ook bij te helpen en over te adviseren. Vandaar de slag om aan de slag te gaan als freelance SEA specialist. 


Hoewel ik ook enorm van het strategische stukje hou, sta ik ook graag met mijn poten in de klei. Met andere woorden: ik ben ook graag uitvoerend bezig en hou ervan om ergens aan te bouwen en de groei en resultaten nauwlettend in de gaten te houden. Jouw onderneming zien groeien geeft mij energie. 


Ik ben Joost, SEA specialist 🙋🏻


jouw sea specialist

Ik ben een nuchtere, creatieve SEA freelancer en ik werk graag samen op basis van een persoonlijke klik. Dat is de basis van onze samenwerking. In de eerste kennismaking hoor ik dus graag meer over jou als persoon, je bedrijf en wat je drijfveren en groeidoelen zijn.


Ik vind het belangrijk dat er een klik is en dat we fijn samenwerken :)!Ik heb ook veel ervaring op het gebied van CRO (conversion rate optimalization) en website design, dus ik heb er een goed oog voor om te zien waar verbeterpunten liggen, ook op je landigspagina’s.


Of ik kom met creatieve ideeën. Ik kan helpen met het genereren van content en afbeeldingen middels AI. Zie mijn website en portfolio voor een greep uit mijn werk!


Mijn werkwijze als SEA specialist

Op deze manier ga ik met jou samen aan de slag:

  1. Kennismaking: wie ben jij, wat zijn je doelen, waarom heb je een SEA specialist nodig?

  2. Analyse huidige situatie: waar staan jullie, waar liggen in mijn ogen verbeterpunten en/of kansen in jullie SEA aanpak - ik kijk ook of ik andere mogelijkheden zie, bijvoorbeeld op gebied van organische groei.

  3. Uitvoer en samenwerking: ik verzorg de uitvoer, al dan niet samen met jou of een collega. Ik hou vooral in het begin graag regelmatig contact, zodat we onze samenwerking goed kunnen afstemmen. Als alles loopt, kan het wellicht minder vaak: uiteindelijk is het ook van belang dat jij aangeeft wat je van mij verwacht als SEA specialist.

  4. Evaluatie - recht voor z’n raap: eerlijkheid duurt het langst. Ik hoor graag eerlijk wat je ervan vond, als je ergens niet tevreden over was is dat belangrijke input voor mij om mijn dienstverlening te kunnen verbeteren. 


Wil jij mij inhuren als SEA specialist?


Vul dan hieronder het formulier in of plan via deze button direct een afspraak in in mijn agenda!Kun je geen geschikt moment vinden? Stuur een e-mail of vul het contactformulier in.
7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page